Meny & Sortiment

Hyreskedjan

Hyreskedjan är en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag i Sverige.

Bland Hyreskedjans medlemmar finns både mindre och större företag med ett brett sortiment. Dessutom finns det nisch-företag som exempelvis: liftföretag, bod/moduluthyrare etc. med en mycket bred kompetens inom respektive område.

Det finns Hyreskedjan-anslutna företag belägna över hela Sverige vilket innebär en trygghet att det alltid finns ett företag tillgängligt för de kunder som har ett geografiskt större arbetsfält. Det lilla företaget har det stora företagets resurser genom ett nära och direkt samarbete mellan medlemsföretagen vilket innebär att de flesta problem och typer av arbetsuppgifter kan klaras med egna och/eller gemensamma resurser.

Inom branschföreningen bevakas och informeras till medlemsföretagen om myndighetskrav, lagkrav samt övriga bestämmelser och förordningar som krävs för att kunna tillhandahålla maskiner och utrustning som är de mest lämpade för att uppfylla ställda arbetsmiljökrav, ergonomikrav samt med avseende på effektivitet och ekonomi det bästa alternativet.

Hyreskedjan i Norrland

I Norrland hittar du anslutna uthyrare i bl.a. Övik, Umeå, Skellefteå, Storuman, Luleå, Boden och Kiruna. Genom vårt täta samarbete kan vi erbjuda helhetslösningar med maskiner och utrustning i toppklass, högsta möjliga servicenivå och givetvis konkurrensmässiga priser.

Vi hjälper varandra med service, maskinutlåning och allt det som behövs för att du som kund
ska få maximal service på den plats du är.

Här hittar du din Hyreskedjan-uthyrare

Se mer information och kontaktuppgifter på hyreskedjan.se

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle. Vi samarbetar med Maskinuthyrare.se - Billiga hyrmaskiner nära dig.