Meny & Sortiment

El-8 Gipstransportvagn

Nu kan en enda person transportera upp till 1200 kg gips helt själv – med Starke Arvids El-8:a. Denna vagn som är en del i ett större koncept för att frigöra mantimmar och effektivera hela arbetsflödet på din arbetsplats.

Starke Arvids El-8:a har ett elektriskt driftsystem med drivning på bägge bakhjulen. Den tar sig fram smidigt även på ojämna underlag och minskar därför belastningen på användaren. Jobbet blir roligare för personalen och du frigör samtidigt arbetstid för arbetslaget som de kan använda till montering eller andra arbetssysslor. Du höjer på så sätt effektiviteten och lönsamheten i arbetsflödet.

Användningsområde

När du ska transportera in gips så är El-8 en naturlig länk mellan inlyften, som den smidigt tar sig in under, och gipsbockarna där gipset sedan ska förvaras inför monteringen. Vagnen har dessutom en del andra finesser, så som ett fjäderbelastat handtag som stannar i det läge du släpper det, genomgjutna gummihjul och en lyftögla för transportering med kran. Flödet effektiveras och du får tid över till andra värdeskapande sysslor.

 

Lägg i kundkorgen
- +

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle. Vi samarbetar med Maskinuthyrare.se - Billiga hyrmaskiner nära dig.